• Завантаження даних про погоду...
Прейскурант цін на послуги, трофеї та продукцію мисливського господарства на 2019 - 2020 р.р. сезону полювання
№ п/п
Назва послуг, трофеї, продукції
Вартість гривень з ПДВ
1
КОЗУЛЯ
1.1.
Вартість ліцензії
200
1.2.
Вартість єгерських послуг по організації та проведенню індивідуального та колективного полювання на копитних тварин (звіра виставлено)
2240
1.3.
Вартість 1 кг м’яса
100
1.4.
Середня вартість м’яса козулі (20 )
2000
1.5.
Вартість трофею: роги до 149 г
224
150-199
270
200-249
370
250-299
490
300-349
640
350-399
910
400-449
1130
450-499
1610
500 і більше
1750 + 22 грн за кожний грам більше
1.6.
Промах
110
1.7.
Поранення
2145
1.8.
Відстріл самки
3300
1.9.
Вартість ліцензії з єгерськими послугами
2440
Вартість ліцензії, єгерських послуг та м’яса однієї козулі середньої ваги без вартості трофея
4440
№ п/п
Назва послуг, трофеї, продукції
Вартість гривень з ПДВ
2
КАБАН
2.1.
Вартість ліцензії
600
2.2.
Вартість єгерських послуг
2240
2.3.
Вартість 1 кг м’яса
100
2.4.
Середня вартість м’яса 1 кабана (52 кг)
5200
2.5.
Вартість трофею: (ікла) довжиною 14 см
450
15,01-18,00
790
18,01-20,00
1230
20,01 і більше
2240 + 90 грн за кожний см більше
2.6.
Промах
110
2.7.
Поранення
3930
2.8.
Відстріл самки
6050
2.9.
Вартість ліцензії та єгерських послуг
2840

Всього вартість ліцензії, єгерських послуг та м’яса одного кабана середньої ваги без вартості трофея
8040
3
КУНИЦЯ
3.1.
Вартість ліцензії
56
3.2.
Вартість єгерських послуг
280
3.3.
Вартість шкіри
224
Вартість єгерських послуг, ліцензії та шкіри куниці
560
4.
Разова відстрільна картка на зайця-русака
55
5.
Сезонна відстрільна картка на зайця-русака
450
6.
Разова відстрільна картка на пернату дичину
55
7.
Сезонна відстрільна картка на пернату дичину
450
8.
Проживання у будинку мисливця за 1 добу на одну особу
225
9.
Обробка трофея - козулі
225
- кабана
450
10.
Вартість шкіри - козулі
110
- кабана
330
11.
Послуги транспорту за одну годину
220
Примітка: єгерські послуги надаються  одним єгерем, при наданні єгерських послуг більшою кількістю єгерів - сума за дані послуги збільшується пропорційно.

2. Контроль за ціноутворенням покласти  на економіста з ціноутворення  Трохименко Г.В. , а за правильним застосуванням  цін – на головного бухгалтера Білу Н.Є.
Директор  ДП ”Бершадський лісгосп” М.В.Краснєєв
Погоджено :в.о.юрисконсульта ____________ Л.Г.Купчик